R.I.P デロズをブログで Nov 2007-Oct 2009

10.12.2009

Aku curahkan 100% efford untuk mewarnai blog lama. Gila sedih hilang dengan sekelip mata. Ada hikmah disebalik kehilangan ia. Aku yakin.

7 RESPONSES>>:

arfahadnan said...

hilang?
camana boleh hilang?

2-3 hari aku tertanya-tanya kemana blog kau pegi..
biler aku klik link kau jer..
blog not found..
aku ingat kau dah berhenti berblogging lalu menutup terus blog kau..
lalu diri menjadi hampa..

tapi kemudiannyer hatiku kembali ceria sbb kau telah menuar-uarkan blog kau di blog aku..

sekali syair daa..

**terus berblogging dengan gambar2 kau yg cun dan mengujakan aku.. gambate..**

tapi aku juga suka baca bebelan kau..

nazrul said...

jgn lah bersedih! ade hikmah di sebalik kejadian! peace!

1ldk said...

aku cam penah tgk integra tu kat parking ofis aku..hehe

Diloz said...

Arfahadnan,
nasib baik aku sempat selamatkan shoutbox dan bloglist.
tapi entry-entry lama dah hilang.followers pun hilang.
sedih dowh.
=(

Nazrul,
ceh.

1ldk,
ye ke?
aku pun rasa macam tu jugak lah.
kalau driver dia onna,betul la tu.
=P

1ldk said...

betul la tu.. confirm!

jon hafkian said...

duh.... lagi sakit hati kan bila mengenangkan cara blog lama tu hilang? heheeh.....

welcom to the new world diloz!

fAraHnaDiaH said...

lawo gamba..membuatkn hati terlonjak-lonjak mahu ke jepun. woah! tq for sharing :)

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)