Azraff & Suraya - The Reception

10.14.2009

Bila ingat-ingat balik,terasa sungguh kepenatan itu. Tapi aku agak berpuas-hati. Walaupun agak banyak juga kekurangan. Maklumlah,kali pertama. Terima kasih pada pengantin sebab sudi pelawa aku jadi wedding photographer. Harap,kalau jadi outdoor session boleh back-up apa yang kurang. You guys are very lovely couple.

"It takes no time to fall in love,but it takes you years to know what love is"

OFF.

6 RESPONSES>>:

incik neng said...

neng cakap die kagum

Liyana Safra Zaabar said...

told u so. dulu nak book sombong...hahaha..kondo onegai shimas..hik2

admin@blogdiloz.com said...

Incik,
toce toce ah neng.
kau memang hemsem.

Liyana,
Hahaha.
Jishin xde ah.
Sanggup ke hire aku yang tak seberapa ni?
=P

Nizam said...

aku kawen pun ko kene jd photographer gak. skrg semua dah siap cume aitei jer takde lagi nih hehe

Bart said...

woah, terbaik ah gbr2 kau. nice candids.

admin@blogdiloz.com said...

nazrul,
ha...itu aku tak boleh tolong.
haha.

Bart,
first time amik wedding.
banyak lagi perlu belajar,banyak jugak yang aku tak puas hati (shoot) itu hari.

=(

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)