Kiss X3 Unbox

10.11.2009


Pagi aku dikejutkan oleh abang posmen yang menghantarkan item baru yang aku order secara online kelmarin. Kalau nak tahu,aku telah menjual Kiss X (Canon 400D bagi di luar Jepun) dengan harga yang sama untuk aku membeli X3. Tanpa menunggu masa yang lama,aku terus menyambar Kiss X3 (Canon 500D) ini. Apa yang aku mampu katakan,TERUJA!

Lepas ini,untuk tempoh 5 tahun akan datang dah tak nak beli baru dah. Betul. Sebab aku fikir,teknologi terlalu pantas untuk diikut. Apatah lagi di sini. Setiap hari ada saja model baru yang akan keluar dengan pelbagai fungsi baru. Terbaru,G11 dan 7D. Kalau semua nak up-to-date,jawabnya makan pasir dowh! Ok,aku nak pergi test HD video banyak-banyak.

SHOW OFF!

3 RESPONSES>>:

yong said...

eh,tu kamera eh?bukan vid cam?ok tak?bli brapa eh dalam yen?

Diloz said...

aah.Kiss X3 (500D) adalah sebuah DSLRcamera yang mungkin berharga sekitar RM3000 atau mungkin lebih murah.

Sangat berpuas-hati.

=)

yong said...

6 man gurai?
ooohh..besar x saiz die?kan ade mcm yg gedabak2 tu..tgok kat tenet pon bukan tawu.eniway,tx sbb gtawu.

:)waiting fer ur new apdet.

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)