#1 Random 2009 Shots

12.24.2009

Sebelum berakhirnya 2009, aku sediakan jubin-jubin 2x2 bagi menggambarkan perjalanan hobi fotografi aku selama satu tahun. Hanya tuhan saja tahu bertapa minatnya aku pada fotografi dari sejak mula aku menceburkan diri pada akhir tahun 2007 sehingga sekarang. Semuanya kenangan manis belaka. Tak pernah menduka-citakan aku. Di sinilah segala idea dan imaginasi aku luahkan,emosi aku curahkan dan fikiran aku layangkan. Kepuasan dia memang lain macam. Tak kisahlah walaupun sekarang memang ramai orang berhobikan fotografi tapi aku yakin mereka juga seperti aku, inginkan medium mencurah rasa. Agar diri sentiasa berada dalam kawalan.


Jangan nakal-nakal!

6 RESPONSES>>:

Syuhada said...

Nak pergi Jepun...

(Titik dua bertindih, apostrophe, tutup kurungan)

TMAH said...

Fuyoo. cantik gambar. teruskan usaha. :)
suka tgk gambar yang u snap.

ザ-sylver-shooter said...

shot STi tkde ke bro..

Diloz said...

syuhada,
mai ler.
=P

TMAH,
thanks.
tengok la selalu.free saja.
=)

sylvershooter,
ada tapi tak banyak lah.
gambar curi-curi.
segan nak shoot gambar kereta power.
=P

Syuhada said...

HAHA. Takpelah insyaAllah lepas habis je Sem last diploma ni terus nak apply study degree kat Jepun.

::athiRah zAfirah:: said...

tgh cari ayat yg mana yg ko rasa kagum sgt tu :P

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)