cewek guwe orang bandung

5.16.2010

cewek gua orang bandungcewek gua orang bandunghotto num i'n skycewek gua orang bandung

Budi datang dari Utsunomiya setelah aku pelawa dia datang. At last, dia pun datang juga lepas aku rasuah dia dengan makanan. Mamat ni pantang kalau ajak makan . Haha. Alah, Utsunomiya dekat je pun. Niat ajak dia datang sebab nak main strobist sama-sama. Aku banyak idea lepas tengok thread 'strobist' kat Flickr. Agak kecewa sebab tak jumpa port menarik untuk dapatkan background yang colorful untuk dijadikan bokeh. Bantai sajalah labuu..

Strobist : off-camera lighting/flash.

2 RESPONSES>>:

Syuhada said...

Gambar letak kasut kat telinga, tengah call eh? Handphone yg canggih.

Diloz said...

haha.coverage clear nak buat macam mana.
=P

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)