exploring kiryu

5.17.2010

explorerhw to b alnebushcycling in the greenmr bushali streamside

13 RESPONSES>>:

kuokuoyon said...

basikal yg bju petak2 tu mcm mine.
:)
nice shots bro lan!ahaks.

ザ-sylver-shooter said...

lol,kampung..

Syuhada said...

Kat japan lagi? Bila habis study?

nazrul said...

cool & klasik!!!

Neronite said...

aku suke forest itu

Dammit said...

Gambar 1st plg aku suka. Kali ni aku rasa ko byk main dengan curve. smart!

Diloz said...

kuo kuo yon,
hang beli 7man ke?
kalau bukan 7man,tak sama lah.
haha.

Syuhada,
yup.stuck kat sini lagi.
next year baru balik.
=)

Nazrul,
thanks senpai.
sejak jadi syakaijin ni gambar i-phone berkurang nampak?
=P

Neronite,
lain dengan hutan tropikal msia.
tapi kurang fresh.
=(

Dammit,
betul.buat masa ni,aku banyak main curve untuk PP.lagipun aku rasa,tone macam ni tengah hot sekarang.ntah la.
mungkin sebab pengaruh budak2 filem.

walaupun ambil masa sikit untuk edit satu gambar.
=P

Dammit said...

Haha yup, pengaruh film jgk. Dia macam bagi mood n emosi dalam gambar. Teruskan bereksperimen :)

kuokuoyon said...

haha ;)

erolnukman said...

yup.aku stuju..cam trend ek..apa2pun gmbar ko tetap lawa! antara fav aku selain fad manaf..hehehe

Deew and Bandages said...

good job. hang memang sensitif. aku suka semua gambaq hang..


keep it up!!

Diloz said...

erolnukman,
aku rasa trend vintage/retor/film-like ni tak lama.tapi,apa salahnya ikut trend kan.yang penting kekalkan identiti.
aku tak setanding fad manaf dowh.
huhu.thanks sangat2.
=)

ms weed,
hang memang suka gambaq aku dari dulu.aku tau.trima kasih banyak ye.
=P

erolnukman said...

fad manaf lain stail dia,ko punya lain..tp 2 2 aku suka! =)

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)