jepun dan macam-macam

5.05.2010



Video ini dibuat oleh orang Jepun sendiri. Jadi, tak perlu ambil serious sangat. Susah untuk aku kata aku setuju. Tapi adakala ia benar. Jepun sebuah negara yang pelik, tetapi tak bererti mereka bodoh. Mereka hanya tidak sedar apa yang mereka buat. Pada aku, Jepun sebuah negara yang unik. Sangat unik.


Ok, anime gadis sekolah berbuah dada besar itu sedikit pelik.

6 RESPONSES>>:

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

haha..lepas tgk video ni...mgkn japan nmpk pelik + unik...sbb dorang terlalu maju (bagi aku) dan tekanan jugak tinggi..

tapi..tang toilet tu aku x setuju...kenapa dorang buat still cangkung?...mgkn sbb dorang amek dari segi aspek kesihatan...kan?..haha

entah la...hehe..opinion je...

Anonymous said...

kiuttttttttttttttttttt

ala kat mlysia pun ada byk toilet cangkung.

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

owh..bukan aku x setuju dorg buat tandas cangkung...aku lagi suke tandas cangkung..kira aku timbulkan persoalan tu berdasarkan video ni lah...hehe

Deew and Bandages said...

seorang student tanya, "Cikgu, nak belajar design kat Jepun ok tak?"

ok ja..

Anonymous said...

@chaireel ohhhh orait orait. clear.

::athiRah zAfirah:: said...

well ak rasa Jepun mmg pelik..
mayb sbb life diorang pressure sgt kot..
the more ak nk get into japanese culture, the more i cant understnd them @.@

btw pandai r ko jmpe video pelik2 ni :P

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)