koleksi 2008/2009

6.16.2010


Koleksi 2010 bakal menyusul termasuk Portrait slideshow 2008~2010. Sengaja aku tak masukkan gambar manusia dalam slideshow ni. Sebab banyak sangat. Aku terpaksa asingkan. Lebih tersusun aku rasa =) Lebih banyak video bakal menyusul selepas ini. Enjoice.

#UPDATE

13 RESPONSES>>:

jon hafkian said...

ak rs byk lg yg cantik kn...heheeh

Diloz said...

banyak.
tapi yang cantik2 semua 2009/2010.
2008 baru setahun jagung.
=P

Dammit said...

Aku paling suka gambar tepi pantai tu. Klasik. Oh, video john mayer hilang eh? haha

Fndy said...

cantik. aku baru nak berjinak-jinak dengan pinnacle ni

Diloz said...

@Dammit
video john mayer tu limited.
tak leh tengok lama-lama.
nanti ramai yang tergoda.
hahaha.

@Fndy
Pinnacle simple je.
Setakat slideshow memang best sangat la.Kalau nak advance video editing,aku syorkan Sony Vegas.
=)

W. Hidney said...

i always amazed by your work. keep it up ek. wish i can be as good huhu

*sambil donlod DSLR tutorial kat youtube

Diloz said...

thanks hidney.
tersentuh plak dengan kata=kata kau tu.
haha.
angkut la sebijik.
=P

ザ-sylver-shooter said...

smart..
yng gamba dlm van kalerful tu, amek skali gi ichigogari ke?

Diloz said...

aah.time pergi ichigogari last year.
tapi aku rasa xde dalam photo slide ni pun kan?
=P

Lala said...

walamak LAN! HEBAT GILEEEER. saya OBSES OBSES dengan gambar2 anda! =) AHAHA

dobot said...

aku nak jadi macam kauu!
semua nya indahh wehh!
cngratulations!

ザ-sylver-shooter said...

aah mmg takde pon, tu ko pegi ngan joke dan rakan2 desyou?...saket mate tenggok tgok van ...ki ni naru la gak..

Diloz said...

Lala,
obses dengan gambar-gambar aku xpe.
jangan obses dengan aku sudah!
hahaha.

dobot,
hai dobot,
sungguh coemel nick name anda.
tengkiyu very much la.
jangan jadi macam aku,
jadi lebih baik dari aku.
ye,dobot?
=)

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)