hari mendung campur hujan lalu

7.01.2010

hanging kain pelekat(s)typical japanese lanscapewe're closedstream of 126.0Ariff Yasir.

Tak ada cerita menarik untuk diceritakan. Ok, ada tapi mungkin aku sudah tidak pandai bercerita macam dulu. Mungkin sebab aku semakin kurang observe sekeliling aku menyebabkan kurang modal untuk bercerita. Mungkin ada yang sedar, aku memang tak banyak cerita hal peribadi kat blog ini. Jadi, tak ada cerita. Aku sibuk memikirkan perjalan final year study aku kat sini. Study Plan adalah keyword untuk minggu ini. Summer Holiday dah dekat, mungkin banyak program bakal menyusul. Aku pun excited.

P/s: Sangat rindukan zaman aku rajin menulis di blog lama dan dikerumuni oleh pembaca-pembaca seksi. (tipu)

8 RESPONSES>>:

Dammit said...

Aku pun rindukan tulisan kau dekat blog lama. Oh ya, aku juga antara pembaca seksi tu. haha

y0Ngu falcon said...

ha ah. blog lama dulu best kot... byk cerita.. skrg best gak. pasal gamba cantik XDD tapi betol, rindu tulisan lama tu :D

arfahadnan said...

aku juga amat merindui style penulisan kamu yg lama.. lebih menarik dengan gaya penulisan kamu dan gambar2 yg menarik..

ctek8 said...

sangat jeles tengok gambar2 nihhh ergghhh

Diloz said...

Dammit,
Oh,kau la yang 34-25-36 tu eh?
haha

Yongu,
aku nak fokus lebih kepada photoblogging.
kalau banyak tulis hal orang,diri sendiri jadi paranoid.orang pun jauhkan diri dari aku.
haha.belum kena lagi lah.
=P

Arfahadnan,
kau antara pembaca blog aku yang setia.aku yakin kau tahu apa yang berlaku.dan pandangan kau boleh pakai.
terus support aku weh!
=P

ctek,
hehehe.
haritu aku dah buat kelas dengan tutorial untuk kau dan sara.
mana hasilnya?
hehe.

♥SYAFIQAH ♥ said...

dikerumuni pembaca pembaca seksi tak tahan :D

jon hafkian said...

ak seksi ke?tahniah...hahaah

bintangbicara said...

saya seksi. aumm.

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)