hujung minggu di Saitama

7.21.2010

Somewhere in Omiyaswing swingeating icecream3 dara pinggitanIMG_0589Early Bird : Somewhere in Omiyasmokey dinnercatch that!

Walaupun penat berkhelah hari sebelumnya (rujuk post lalu), aku tetap shoot terus ke Omiya,Saitama. Terima kasih buat host terhebat, Jua dan Jimu. Aktiviti piknik di padang yang serba hijau (apa ntah nama lupa walau dah banyak kali tanya Jua). Aktiviti karaoke untuk sekian lamanya meninggalkan aktiviti kegemaran itu. Hampir setengah tahun tak karaoke kot. Makanan, memang terbaik. Tengok gambar rasa nak kunyah je keyboard ni. Nasib baik keras. Lain kali hang-out lagi.

Bubbye.

6 RESPONSES>>:

Liyana Safra Zaabar said...

natsukashi yo! omiya よくいくところでした。

Diloz said...

yeah!
aku first time jejak kaki kat Omiya. selalunya past-tru naik densha je.
=P

aisya said...

kau kawan apun ke?

Diloz said...

siapa apun??

Aleh said...

bro,smart la gamba2 tu...guna lens apa ya?thanks!

Diloz said...

tamron 17-50mm.

=)

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)