Hiburan Tengah Malam

8.25.2010


Kusyuk betul aku layan video-video kat Vimeo. Penuh dengan inspirasi dan sedikit sebanyak aku dapat idea. Tapi tak tahu bila boleh apply. Aku sangat berminat nak buat short-film sebenarnya. Tema dah ada dalam kepala. Mungkin meterial belum mencukupi. Equipment pun belum lengkap untuk shoot. Mungkin sebelum aku pulang ke Malaysia for good, aku nak buat satu short-film bertemakan experimental yang mengandungi various shots dan sedikit time-lapses sekadar aku nak cuba teknik asas videography dan visual. Masukan element Vincent Laforet sikit.

Berangan. Poorah!

0 RESPONSES>>:

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)