video footage : trip to mt fuji

8.15.2010


shot at 50p using canon 550D,Tamron 17-50mm f2.8.
post production using Sony Vegas 9

12 RESPONSES>>:

siggplus said...

lagu sapa ni?

yong farehah said...

sangat best dan cantik!!! nice footage :D

admin@blogdiloz.com said...

siggplus,
Buddy Guy ft. John Mayer - I've Got Dreams To Remember
=)

thanks yongu!
=)

Afiq Hamid said...

Nicee! metering 550D terbaik ah. So far kau rasa tamron 17-50 f/2.8 tu best tak?

admin@blogdiloz.com said...

aku sangat berpuas hati dengan perfomance tamron ni.build quality boleh tahan solid,natural color,avarage sharpness,good contrast dan ada hood.

aku beli sebab dia constant apreture.sesuai untuk shoot video untuk elak dari apreture-flick setiap kali manual zoom.

cuma tak berpuas hati,hunting dalam low-light.untuk condition sangat gelap terpaksa guna manual fokus.

rating 7.5/10

hehe.

jon hafkian said...

nama yg 1st tu faizal kn?muka mcm kenal,tp nama x ingat.or mmg ak salah.hahaha...

admin@blogdiloz.com said...

yup.
faizal,kat sekolah orang panggil peja.
budak smss.sekarang study kat manchester.
hehe.

Kuey san said...

ada pacak Jalur Gemilang ke? Atau xleh pacak?

Video cun, as always! ;)


word veri: nombor


HAHAHA!

admin@blogdiloz.com said...

tak pacak.tak bawak bendera jalur gemilang pun.

hehe.

word veri:nombor??

tak faham.
=P

jon hafkian said...

yup...nama x tau sgt.hahaha...tu la psl,mcm die bkn blaja kt japan.curious tgk muka die byk2 dlm entry ko.tu yg tanya.

peja said...

eeeeeeeeeeeeee

admin@blogdiloz.com said...

hehehe.

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)