tumblrize

9.14.2010

i now tumblr

Aku akan mula post gambar-gambar yang di ambil menggunakan iphone di diloz@Tumblr dan tempat aku share benda-benda kecil seperti link atau video. Blog ini berjalan seperti biasa. Seperti biasa, lebih tertumpu kepada gambar-gambar atau video yang berkualiti aku ambil sendiri dan tempat aku berangan. Blog ini masih keutamaan. Jangan risau.

Selamat melawat. =)

6 RESPONSES>>:

Budak Pensel said...

aku pun ada minat dengan tumblr ni..cuma masih tak ramai yang aku perasan guna berbanding dengan blogspot..

anyway, aku try usya dulu tumblr kamu ni..

y0Ngu falcon said...

tumblr mmg bagos utk share gambar :D teros kan amik gamba2 yang best!! XD

apek aja deh said...
This comment has been removed by the author.
apek aja deh said...

alamak..silap la pulak..aku ingatkan nak betulkan ulasan aku..lps delete ada lagi nama aku..nampak macam aku maki hamun la pulak kat situ

ni apa aku tulis: aku ada gak tumblr..tapi tgk mcm x femes je..aku biar je la..bile ko ade tumblr..aku pun nak aktif gak la

syaifulafzal.tumblr

| Larasephia | said...

those 2 last sentences from the 1st paragraph made me sighed in relief.

Diloz said...

mari-mari semua pakat kita buat tumblr!

lol.

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)