fantasy wishlist angan-angan mat jenin lah tapi!

10.03.2010

my wishlist

Jom sama-sama, AMIN!

11 RESPONSES>>:

| Larasephia | said...

okayyyyyy, wishlist meletop tak hengat. Cuba bagi realistik sket, tadak la nganga ja esok2. haha ;)

Diloz said...

ngeh ngeh ngeh!

bak kata Alfie, aim higher!

=P

Cik Ya-Alif-Nun said...

wokeh....
amin tok wishlist alan....

jon hafkian said...

brooke davis!!!

erolnukman said...

gile liverpool kena blasah ng MU 5-0 tuuuu...hehehe!

Amin...

dobot said...

hahaha. teruskaann :P

Fndy said...

wishlist yang terakhir tu paling terbaik. haha.

ada usaha boleh dapat semua ni ;)

[x]RaiRa87[x] said...

ueto aya+fazura+blair waldorf... eh,mcm aku je? wahahhahaa

Dammit said...

Guitar john mayer tu sgt sexy. Tapi angan-angan yang last skali tu plg best. haha

emptyheart said...

Gila x leh blah ko nye wish list!
aku doa kn x sume, 1 trcapai pun ok la kn..hehe
:)

Diloz said...

erolnukman,
haha.ada jugak orang perasan liv kena belasah.
tak lama lagi la tu.
:P

Raira,
eh,yeke?
aah la!
lol.

Dammit,
kalau aku pakai pun agak-agak jadi sexy tak?
haha.berangan je lah.

emptyheart,
eh,tak kan 1 je.
ok,kalau satu aku nak yang last!
hehe



terima kasih sudi baca blog ini pada semua viewers.
:)

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)