Hidup Harus Seindah Dunia

10.29.2010

Aku harap aku sebagus ini. Mempunyai mata yang tajam. Idea yang sharp. Dan mestinya kudrat yang mengizinkan untuk aku letakkan effort pada projek besar macam ini. Mentaliti yang kuat. Cukup kasih sayang dan inspirasi. Then baru aku buat Fan Group kat Facebook. Haha.


4 RESPONSES>>:

apek aja deh said...

nak buat fb fan??hahaha..style

aku respect mamat ni..angle video die mmg superb..waktu main ski byk video dari bukan eye level..semua angle die amik..dari bawah..dari atas..mmg creative

ko boleh jadi mcm ni ni bro :)

Budak Pensel said...

dia ni memang smart photographer :)

:: Ms.Lina :: said...

agak semart la lan....
ko bile lagi nak wat cam ni?
aku nk gak usha member aku hasil
kan gambar sehebat ni!

Dammit said...

Mmg smart lah. Rajin gila diorang ni. Takpe, start dengan projek kecik, janji idea bagus, orang akan suka :)

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)