Hiburan Pagi Ahad

11.19.2010


Seperti biasa, hari minggu kalau tak ada benda nak buat seperti hari ini, aku suka layan flickr, youtube dan vimoe, dan kongsi dengan siapa yang nak. Kumpul inspirasi. Suka dengan hasil kreativi orang lain. Membuatkan aku berfikir dan mengelamun jauh ke dalam karya dia orang. Aku harap aku ada bakat seperti itu. Tapi aku rasa aku tak cukup vain untuk hasilkan benda-benda kompleks. Aku suka short film. Orang ber-webcam (macam Magibon) kat youtube pun aku suka tengok. Terbaru sedang hangat adalah MysteryGuitarMan dan favourite baru aku iaitu Nina in Japan. Weekend aku tak akan sunyi.

Kalau hijung minggu ini kamu tak kemana-mana, boleh layan video yang aku pernah kongsi di blog ini. LINK. Oh, Sesi Soalan juga masih dibuka. Masih ada soalan? Tanya jangan tak tanya. Jadi akhir kata,

Selamat melalui hujung minggu yang seronok!!

6 RESPONSES>>:

ザ-sylver-shooter said...

aku suka iklan canon

hidup canon ftw

zuezue said...

hai :) suka sgt blog ni.
nk tanya dulu skola jalil eh? :))

Afzainizam said...

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Selamat Menyambut Aidil adha
Selamat menunaikan ibadah korban
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞


Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

Nurhasyimah Musa said...

i love the second video!!! =)

MOFASAD said...

canon tu stail sial!

Diloz said...

Zuezue,
yup.SMK Abdul Jalil 2000-2002.
:)

Mofasad,
Canon semua pun cool.
hehe.

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)