Quater After One - In Studio

11.11.2010

Quarter After OneQuater After OneQuater After OneQuater After OneQuater After OneQuater After OneQuater After OneQuater After OneQuater After One
Last weekend aku turut serta ikut band ini masuk studio untuk record EP mereka yang pertama. Pengalaman pertama masuk studio recording. Sangat memenatkan. Tidak seperti yang aku bayangkan sebelum bermulanya recording. 3 single mengambil masa 2 hari untuk di siapkan sepenuhnya termasuk mastering. Dari jam 1 hingga 8. Penat, tapi ada juga benda baru yang aku dapat belajar. Enjoy.

Quater After One
Pop Punk Band from Kanagawa,Japan

Website,
www.myspace.com/quarterafterone
Band Members : Ryuta, Nizamu, Raimu

5 RESPONSES>>:

dobot said...

Band to, not bad :)
Keep the good job guys :)

Diloz said...

thanks dobot.
:)

nazrul said...

thank you lan! aku pun byk belajar mcm2 dr ko hehe

Dammit said...

Aku selalu terbayang dapat follow n tangkap gambar band recording lepas tu tour. Gila best. Gambar lawa, have fun taking pictures!

y0Ngu falcon said...

dah dengar lagu mereka. nice! :DD

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)