Sesi Soalan - Part 2

11.07.2010

me-rror

Sesi soalan datang lagi. Tanya sahaja apa yang kau orang nak tanya. Soalan yang memerlukan aku meluahkan pendapat sendiri dan bukan soalan yang memerlukan aku google (sebab kau orang pun boleh google). Melainkan kalau dah malas sangat. Dan soalan tak semestinya soalan serious.

Elakkan soalan berunsur agama dan politik. Itu di luar bidang aku. Jadi, sila tinggalkan soalan di ruangan respon/komen atau emailkan ke mrazlanmohamed@gmail.com. Tanya jangan tak tanya. Kalau tak ada soalan, boleh juga sekadar nak 'Say Hi'.

Q : Kenapa mesti tanya aku?
A : Ntah.

8 RESPONSES>>:

Anonymous said...

Susah tak nak cari makanan halal kat kawasan tempat anda belajar tu? Pernah makan makanan yang tak sepatutnya dimakan? Kadar hidup kat jepun memang tinggi ya?
Sorry banyak pulak soalan.

cekodok said...
This comment has been removed by the author.
Budak Pensel said...

Perlukah kamu ajak kami tentang cara untuk servis lens melalui blog tutorial.? Ia sebenarnya merupakan perkara yang sangat jarang tentang pendedahannya..

Thanks Lan :)

pelangi petang said...

1. kau lagi berapa tahun nak habis belajar?
2. kau boleh listkan tak, software2 yang bagus untuk edit gambar. aku budak baru, so gambar yang aku tangkap semua tak cantik, nak edit lagi lah tak pandai, so aku harap kau boleh tolong aku listkan software tersebut.
3. lagi satu, mesti susahkan mula2 kau nak dapat kamera dslr ni. yalah, mahal kot. untuk dapatkan kamera ni,ada tak pengorbanan atau cara kau nak dapatkan kamera ni? contoh kau kerja lebih ke, kau kumpul duit bertahun-tahun ke?

oh itu sahaja. thanks.

dobot said...

1) Macam mana nak control ISO?
2) Sila anjurkan photoshop tutorial lagi.
:)

AkuKopiKauSiapa? said...

aku rasa aku dah tanya..tapi tak tau asal tak keluar..so aku nak tanya..

1. kau paling suka shoot apa? wedding?event?potrait?baby?

2. apa cabaran paling kaw sekali tak boleh elak punya masa shoot wedding.

oh..dan aku usha fotologue kau..cool weih..aku buat gak.

Adieo said...

jikalau aku nk pegijepun for 1 week dlm january, apakah tempat/event/musim yg anda tahu best sebagai photo oppurtunity?

::hazimah:: said...

macam mana nak edit gambar b&w bagi cantik tanpa menyebabkan gambar tu dull? terima kasih ^^

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)