Selamat Tahun Baru!

12.31.2010

wishing you,

Penulis dilozoblogde ingin mengucapkan selamat tahun baru kepada semua pembaca-pembaca setia dan juga pembaca baru, pembaca senyap-senyap, pembaca yang tak baca, pembaca yang datang hanya cari ShoutBox untuk letak link blog mereka dan termasuk haters-haters (kalau ada).

Aku harap tahun 2011 memberi harapan baru dan refresh semangat untuk terus berjaya dalam life. Tak kira apa pun matlamat hidup kamu, aku harap semua akan tercapai. Orang kata, simpan angan-angan untuk ke bintang, kalau tak sampai bintang pun at least sampai bulan. Huhu. Suka hati buat quote sendiri.

Lastly, harap di malam tahun baru ini tak ada yang over excited nak sambut. Berpada-pada. Jangan disebabkan semangat sangat, sampai datang kemalangan yang kita tak minta. Pandu cermat. Jangan main mercun. Jangan keluar rumah tanpa kebenaran ibubapa. Kalau nak check-in hotel dengan bf/gf, make sure line clear, tip siapa-siapa yang patut in-case JAKIM datang serbu. Juga ingat, No 'Glove', No Love. Play safe buddy. Tak mahu ramai baby dalam tong sampah, depan masjid sembilan bulan akan datang. Tak apa hidup kau barai, tapi jangan menyusahkan orang lain.

Stay Fresh.

P/S : Di mana kamu orang celebrate New Year Eve? Aku, di rumah sahaja. Tengok TV.

12 RESPONSES>>:

Farha Ghouse said...

Celebrate new year dalam bilik, baca buku. Exam 5 hari lepas new year. Pfft.

Happy New Year 2011, Lan!

Anonymous said...

happy new year diloz.
Good luck utk kamu.
new year sambut dekat umah je. hahaha



dari pembaca hantu

afrohead said...

happy new year diloz!

MATAHARI said...

selamat meninggalkan tahun 2010

mimi mn said...

selamat tahun baru juga. semoga berbahgia hendaknya, cewah

asks said...

aku pun di rumah je.

kau tak ambil gambar ke? macam mana orang jepun sambut new year?

W. Hidney said...

hahaha agak pedas nasihat pasal jakim dan hotel tu. adeh *kipas kipas kipas

erolnukman said...

selamat tahun baru...juga sambut tahun baru kat rumah sama anak bini!

afiq said...

Ko perli ke bagi tips? haha. Setelah 23tahun hidup, kali pertama aku keluar celebrate(tengok mercun je pun) dekat Akleh. Best dapat tengok bunga api sekeliling serentak.

suraya said...

アケオメ!!

Anonymous said...

kt umah kawan. haha
sibuk nan kenduri kawen.
ta rs excited pon celebrate new year.

hope semua berjalan seperti yg kite semua harapkan . amin100x :)

gud luck !

*suke giler pic tuh.
style wei. siyes.

Anonymous said...

tertggl ayt la. :P

*hope semua plan/azam/target berjalan seperti yg kite semua harapkan . amin100x

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)