Hiburan Pagi Ahad

12.12.2010

Seperti biasa, malam minggu aku suka layan flickr, youtube dan vimoe, dan kongsi dengan siapa yang nak. Kumpul inspirasi. Suka dengan hasil kreativi orang lain. Membuatkan aku berfikir dan mengelamun jauh ke dalam karya dia orang. Aku harap aku ada bakat seperti itu. Tapi aku rasa aku tak cukup vain untuk hasilkan benda-benda kompleks. Aku suka short film. Orang ber-webcam (macam Magibon) kat youtube pun aku suka tengok. Terbaru sedang hangat adalah MysteryGuitarMan dan favourite baru aku iaitu Nina in Japan. Weekend aku tak akan sunyi.

Kalau hijung minggu ini kamu tak kemana-mana, boleh layan video yang aku pernah kongsi di blog ini. LINK. Oh, Sesi Soalan juga masih dibuka. Masih ada soalan? Tanya jangan tak tanya. Jadi akhir kata,

Selamat melalui hujung minggu yang seronok!!

3 RESPONSES>>:

ctek8 said...

hehe selalu tengok nina kalau free2, but Mystery Guiter Man xpenah lagi..
link arigatouu :D

karatz said...

soalan:
aku pakai sony dslr.noob.dan tengah gigih tangkap gambar supaya jadik hebat insyaAllah.aku dah ada beli lens minolta 50mm 1.7..dan ianya super cool.

aku nak beli wide lens sbb aku nak rasa lg best dan dpt gambar lg hebat,aku rasa la.boleh tak kau cerita skit psl beza antara wide lens dan kitlens dan sertakan perbezaan gambar sekali.kalau tak keberatan la.hehe.

impian aku dr kecik nak gi jepun.jd aku skit jeles ngn kau.haha.
Salam!

syafinaghazi said...

yurp. aku pun tgk2 jugak nina tuh, sangat adorable, n nihonggo no benkyou ni naraimashita!!! =P

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)