coming soon

1.05.2011

Sedang berusaha buat website sendiri yang ada dot com. Yelah, pakai dotcom baru hensem orang kata. Website digunaan khas untuk kerja-kerja photography (videoraphy mungkin) secara serious. Bermula sebaik sahaja aku pulang ke Malaysia ; seawal bulan Jun. Berikan pendapat kamu tentang website ini ataupun tips-tips untuk marketing yang berkesan. Nama dan sebagainya. Aku sangat hargai.

War-warkan kepada rakan-rakan yang terlibat dalam event, atau ada upacara wedding, pre-wedding, couple shoot, band, model, side-project dan sebagainya. Aku masih boleh belum tetapkan harga. Tapi kemungkinan besar aku mula dengan harga yang murah. Boleh bincang. Kerana pengalaman aku shoot event tidaklah seberapa. Apa-apa pun, boleh email aku.

Jutaan terima kasih kepada semua yang support aku selama ini. Muah sikit.

21 RESPONSES>>:

afrohead said...

good luck brotha!

DandelinoiD said...

wow...superb. gd luck wei!!!

mfo said...

gila ah..dot com seh!
terpaksa la aku tag-along nanti :)

ザ-sylver-shooter said...

bravo!!

incik neng said...

aku tak de pendapat tapi aku tahu perkataan
"saya nak jadik follower bulih? " ik3

Lala said...

dilozkacak.com :P ok just kidding, how bout diloz.com je lah.nampak pro. aku dulu buat noOb2.nanti nak habis dah march ni. malas nak beli dah. hoho

good luck bro! =)

AkuKopiKauSiapa? said...

wah tahniah..aku sekarang pon sedang buat da. host semua dah ada dah..nak install wordpress tak reti lagi. sedang belajar.

haha

gudluck!

Ami Schaheera said...

diloz.com? :D

afiq said...

Yeah. Kalau guna nama sendiri lagi cool. goodluck!

(ade event best nak tag along boleh?)

haha.

y0Ngu falcon said...

gud luck yo!! :DD

Anonymous said...

gud luck.
nak jd model u okay. haha :P

MOFASAD said...

balik maysia roger aku

erolnukman said...

diloz tu dah kira cam satu brand..baik diloz.com je..mudah!
gud luck!

Diloz said...

mfo,
siot,
mana bolehhh.
kau otai,aku yang kena tag-along kau.
haha.


incik neng,
bulehh incik.
jadi tukang pegang gaun model amacam?
boleh ayat padu sikit.
lol.

akukopi,
kau sepatutnya dah lama dah buat website.
tak apa.pelan-pelan.
nanti boleh tag-along together-gether.
haha.


afiq,
boleh.
tapi kalau ada job la.
kalau tak ada,melangut la jawabnya.
:P

Tanpa Nama,
boleh.
email gambar seksi cepat!
:P


mofasad,
orait dude.



erolnukman,
betul.aku ingat website aku diloz.com kot
nama aku tak best nak buat brand.
haha.



Thanks guys yang respon dan komen.
Kamu semua memang mengancam.
(bodek sikit)

Anonymous said...

nak gmbr seksi je.
melampau okay. hahaha.
t dh glamor jgn lupa kwn2.
kasi diskaun byk sikit. hahaha

cm dpt rs je masa dpn anda cerah neh. . ehem..ehem.. ;)

ザ-sylver-shooter said...

tp lan asal tk start je kat sini siap2..
cri hosting dulu..then trus webframe ngan interface skit2

sampai sane senang ..tampal material je..
sementara nk cari market..dah ade hosting=> kekachakan yg tiada tolok bandingannya..

Diloz said...

kau macam tak faham je kehidupan final year. busy doh. kenkyu lagi.

so far,ada jugak aku buat sikit-sikit.design aku dah buat. domain belum beli (diloz.com tak available pulak deyemm).sedang berkira-kira cari webhosting yang simple.

:)

Cieri said...

lan,aku nak chop ko tuk majlis.both sides kalau ko sanggup.
dah tulis kat twitter kot2 ko tak perasan.

Diloz said...

Cieri,
perasan, tapi nanti email aku kasi detail okay?
:)

Zatil Aqmar said...

woahh. good luck!

ichi said...

terbaiklah

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)