Sesi Soalan - Part 5

2.01.2011

DPP_0222

Sesi soalan datang lagi. Tanya sahaja apa yang kau orang nak tanya. Soalan yang memerlukan aku meluahkan pendapat sendiri dan bukan soalan yang memerlukan aku google (sebab kau orang pun boleh google). Melainkan kalau dah malas sangat. Tidak semua soalan aku ada jawapan, dan aku bukan pandai dalam semua bab pun. Cuma aku mungkin lebih rajin untuk google. Well.. Oh, dan soalan tak semestinya soalan serious eh?

Untuk mengelakkan mengajukan soalan yang sama dengan soalan-soalan yang pernah aku jawab,(soalan berkaitan fotografi kebanyakkannya) sila cekidaut semua sesi soalan yang lepas. Elakkan soalan berunsur agama dan politik. Itu di luar bidang aku. Jadi, sila tinggalkan soalan di ruangan respon atau emailkan ke mrazlanmohamed@gmail.com. Tanya jangan tak tanya. Kalau tak ada soalan, boleh juga sekadar nak 'Say Hi'.

So, fire away!


#Nowplaying : Damien Rice - 9 Crimes

10 RESPONSES>>:

Lala said...

Oh hi, patutle hang tak reply soalan saya haritu.. Haha
Ni soalan : boleh tak belikan danbo satu? Ok jk. Hehe.
tak tak, cuma nak tanya, lan jailbreak iPhone tak? ok tak bila dah jailbreak?
Sorry troubling anyway. :)

afrohead said...

soalan aku ialah.. encik diloz sihat?

balecan said...

soalan saya apa fon yang patot saya ganti nokia 3310 saya skg nie??aku jles tgok abg2 aku pakai ifon ngan galaxy s
ifon 3gs brapa ribu??

Dammit said...

5 perkara ko rindu pasal Malaysia, 5 perkara ko akan rindu pasal jepun lepas balik nanti.

asks said...

*balik Malaysia nak beli kereta apa?

*bila nak kahwin?

asks said...

*Photoshop atau Lightroom? Kenapa?
*Apa tips dari kau untuk street photography?

MissMisery said...

Hai diloz boleh bagi mana2 website untuk saya install photoshop cs4/cs5 secara haram ? Terima kasih!

jaja said...

hye! kalau ada kesempatan aku akan ke jepun bulan 7 ni. berapa rm agak2 kena ready utk tinggal selama seminggu kat sana? apa tempat best nak pegi? ape je kena bawak? oh ye, aku pegi dgn sorang kawan. kami berdua sahaja. kat tokyo ada tempat org buat garage sale tak? or tmpt2 murah utk beli barang yg seronok utk dibawa pulang? aku seorg student yg takdela berduit sangat. kalau boleh bg tmpt tdo yg kos murah pun bagus sebab ini adalah backpack tour. thanks diloz! sila lah jawab soalan panjang ini.

youngteam said...

Boleh bagitahu macam mana kamu selalu cuci kamera kamu ? Kalau tak keberatan, boleh tak bual tutorial mcm mana nak cuci sensor camera

April said...

Nak minta p'dapat. Kalau gmbr-gmbr ko size bsr, cntoh dlm 4320X3240 px, ko resize x gmbr2 tu? ke simpan gmbr-gmbr tu sume dgn size ori? aku suke resize dlu gmbr-gmbr aku sbb pixel bsr sgt. bingung~

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)