Airport

3.28.2011

Selamat pagi! Ketika kamu baca ini, aku mungkin di dalam kapal terbang menuju pulang ke Malaysia, atau mungkin telah selamat tiba ke pangkuan orang tercinta. Sebak memang sebak, namun kehidupan harus diteruskan. Sedih meninggalkan negara yang kini dalam keadaan kucar kacir. Negara yang mendewasakan aku. Terima kasih warga Jepun. Hai warga Malaysia! Sediakan kain rentang untuk aku di Airport?


PS: Dah mula rindu Jepun.

10 RESPONSES>>:

afrohead said...

tak apa, passport masih ada.
bila2 nanti boleh ke Jepun semula melawat..

dan.. Selamat Pulang Encik Azlan!

y0Ngu falcon said...

selamat pulang!

Budak Pensel said...

alo alan.. jom2, aku nak wat short film, naik join?

Silpar jepon said...

malaysia kata mari..haha

kuroneko said...

Selamat pulang, ko balik ni kena ajar org malaysia bersopan macam orang jepun...paling2 tak pun org2 terdekat..

Anonymous said...

wahhh..ko dh blk..selamat pulang ke malaysia!

arfahadnan said...

welcome back..!!!

jon hafkian said...

welcome home!!!!

Afiq Hamid said...

selamat pulang dude :)

Rara said...

OKAERI! ^^

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)