haters

3.12.2011


Just a quickie. How can someone hate JB sedangkan yang dok hate-hate tu tak pandai main this 2 simple chords macam dia pun. Too f*ucking simple! Gerak-gerak 2 jari je kot. Not that he's using Hummingbird tu baru boleh main. =__=!


Kepada Bieber haters yang tak boleh main this 2 simple chords patut malu dengan diri sendiri. Or stop being haters. Jangan jadi haters sebab orang lain semua talk-shit about him. Dengan itu kau dah golongkan diri kau sama dengan typical haters. Benci tanpa sebab. Samalah dengan Manchester United haters. Tengok bola pun tidak, tiba-tiba nak hate sana-sini. Kolot.

Don't get me wrong. I'm NOT a Bieber fan. Just saying. Secara umum.

4 RESPONSES>>:

afrohead said...

aku minat justin bieber.
betul. tak tipu ni.

balecan said...

sumpah i love u beber!

aLittleBundle said...
This comment has been removed by the author.
SeLipAr JepUun said...

i love tegan and sara! hee

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)