jalan jalan : saufiville, janda baik

4.11.2011

reception hallfamily vacationfamily vacationhallwaydecooutdoor dininganiis, ain and akhilpoolfamily vacationakhil playing with his ballcucifamily vacationfamily vacationIMG_0817

Saufiville Boutique Resort
Janda Baik, Pahang
Malaysia

7 RESPONSES>>:

Kuey san said...

Wahhh..

makan, jalan, jalan, makan. sakann ye.

enjoy!

oh, welcome home ;)

nil said...

lawa bunga kertas! :)

MOFASAD said...

[image: IMG_8906] Aku tidak kerap bertukar cinta, (mungkin pernah sedikit nakal dulu) tapi sekurang-kurangnya ini yang aku pernah rasa. Tidak kiralah bagaimana cara kamu mengakhiri cinta lama, yang <--- mana entrinya bang?? hehehe

cujen said...

gambar profile org atas sedikit mengganggu..hihihi... eh, nak tanya soalan yg sama dgn org atas...

anyway, dah lama teringin nak pergi tempat ni tp belum berkesempatan...cantik la gambar2 tu sume...

Iqmal said...

boleh tak buat tutorial nak edit gambar mcm dekat entri ni?

Van der Rui said...

Secara tak langsung jadi complementary ads untuk Saufiville. Gambar-gambar yang sememangnya membuatkan aku teruja untuk bercuti di sana.

dobot said...

Tempat ni awesome gilaa kan? Pernah pergi sekali dulu :)

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)