datelogue : banana cafe + santai cafe

4.16.2011

tomyamIMG_8996santaisantai 2nomnom
Dinner set Tom Yam @ Banana Cafe, Jalan Ampang.
Minum-minum @ Santai Cafe, Bandar Tun Razak.
Depan Tasik Permaisuri menghadap SM Sains Selangor.
Sirap Bandung Special mesti cuba. Terbaek!

8 RESPONSES>>:

Dee Zahari said...

mulut da berair tgk sume makanan ..

lapaq3

| Larasephia | said...

dah boleh jadi AFC's photographer dah nie.

weed something out said...

depan tasik permaisuri itu sungguh amat dekat sekali dengan rumah saya!

hahaha

weed something out said...

dekat depan sikit lepas trafic lite ke kiri ada lot shop Satay Station. Restoren yang ada satay saja. Sedap juga, kipas pakai tangan.

Anonymous said...

tiba tiba terharu bila ada nama sekolah aku :')

biasanya orang tak kenal pun -.-

Diloz said...

Lara,
belum lagiii.
jadi photog untuk majalah Saji pun jadilah.
:P


Ms Weed,
dekat juga dengan rumah saya!
dia memang selalu kat area tu zaman sekolah dulu.
agak familiar sikit-sikit.
:)


Anonymous,
Sebab itu adalah sekolah aku juga.
Mana boleh tak kenal.
Budi Usaha Bakti.
:)

Anonymous said...

pegi sekolah bagi talk la..selaku engineer canon- peja..

Anonymous said...

banana cafe dh xsedap cm dulu.

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)