azureen + hakam // engaged

7.20.2011

Kalau bukan kerana Zureen bertunang, mungkin selepas hampir 6 tahun berkawan pun aku tak akan pernah jumpa dia face to face. Visual friend kot orang panggil. Huhu. Sungguh cepat budak Zureen ini membesar. Dulu SPM pun tak lepas lagi. Tau-tau dah tunang eh? Hehe.

Well. This is actually my first time doing photoshoot in Ipoh, Perak. In fact, I've never been to Ipoh before. A calm ceremony started at 11. Everything about the ceremony was perfect. The love birds and their close-knit families acquaintances, the mansion and its ambience, the crowd, the food- even the weather was perfect. It was like the perfect day for a perfect couple. It made my job easy. Easy to capture beautiful moments instead of making the pictures beautiful. Congrats to Zureen and Hakam. Harap berkekalan ke jinjang pelamin ye. Kawin ajak!

IMG8769ipad2IMG_4954IMG_50012IMG_5278IMG_5424hakamIMG_5351IMG_6298familyportraitIMG_5898IMG_6271IMG_6167IMG_6054IMG_5994IMG_5948IMG_6098IMG_5467

5 RESPONSES>>:

rhnnao tjgneo said...

Lovely pictures!

Kelon Eric Bana said...

z, kawin nanti jemputlah yer, kita orang jelapang dekat ja :p

Abd Hakam said...

Jumpa jugak finally. Dari zaman remaja emo sampai la zaman nak settle down. Thanks for being there and cementing these beautiful moments for me.

Kelon Eric Bana, insyaAllah kalau buat di Ipoh la. Sebab perancangannya nak buat satu joint reception je dengan family bakal suami, and mungkin di KL. :) Hehehe bakal suami gediknyer.

Abd Hakam said...

Ya Allah tengok, dah ter sign in guna Hakam punya gmail ID. He used my laptop semalam. Hehehehe.

Zureen

shazia said...

Beautiful! ala Zureen buat di KL ke..kalau tak depan rumah jela :)
Mama puas hati tak tgk pics ni? hehe tc

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)