raja azran + azzreen // first reception

7.05.2011

Location : Felda Villa, Anjung Felda. Jalan Tun Razak. KL.

Raja Azran + AzzreenRaja Azran + AzzreenRaja Azran + AzzreenRaja Azran + AzzreenRaja Azran + AzzreenRaja Azran + AzzreenRaja Azran + AzzreenIMG_3274IMG_3212IMG_1186kids groom brideRaja Azran + AzzreenRaja Azran + AzzreenRaja Azran + Azzreen

10 RESPONSES>>:

Afiq Hamid said...

Nice one! Patut lah senyap, lama bertapa dengan camera. haha. Tangkap banyak2 lagi lepas ni.

van der Rui said...

Gambar2 kat bawah tu ada feel 'party'lah. Stail orang ambil gambar masa clubbing.. hehe

Farha Ghouse said...

Weh diorang ni membe kau ke? Sebab adik Azzreen ni membe aku. Azzrai, aku panggil dia Wai.

Kelon Eric Bana said...

aku perasan tone kaler gambar kau dah berbeza masa kat Malaysia, dulu masa japan lain sikit.

Z said...

Lan, I nak tone colour macam masa u kat Japan tauuuu! Thanks Kelon Eric Bana for pointing that out.

Diloz said...

Z, you make me nervous!

:P

Diloz said...

Afiq Hamid,
Biasa lah.
Baru nak biasakan diri dengan persekitaran Malaysia.
:P

Van Der Rui,
Oh yeke?
Tak perasan pulak.
:)


Farha,
Betul lah tu kot.
Diorang bukan member.
Client je.
Baru kenal.
:)

W. Hidney said...

kalau aku nak kawin, nak amik kau sbg photograper, kau akan charge harga kawan2 tak?

i'll give you 2 bunga telurs...

adzuan aziz said...

lama tunggu update.haha.kena order weeding rupanya.nice set!

dobot said...

NAISSSSSSSSS!! :D

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)