update ciput

10.27.2011

rasa? #phonto

Hai. Agak lama tidak berbual panjang dengan kamu dan kamu. Perbualan satu hala. Hehe. Macam tak biasa. Bukan tak ada cerita, in fact, sangat banyak. Tapi tak ada motivasi untuk tulis macam dulu. Kalau dulu, semua benda boleh tulis. Lantaklah orang nak fikir apa. Sekarang tidak lagi. Ramai perasaan kena jadi since blog ini dah jadi blog umum. Meaning, tidak serahsia dulu. Aku banyak share blog ini merata. Jadi, datang kesedaran untuk kurangkan dedahan diri dalam blog. Lebih kepada dedahan gambar-gambar yang aku ambil. Tapi aku cuba cerita sikit untuk memenuhkan blog ini dengan huruf-huruf. Kalau banyak gambar saja, orang keliru, ini Tumblr ke blog?

Pekara baru yang berlaku pada aku and I'm very excited about is, aku beli kereta baru!

yeah

 Iyup. Aku dah lama mengidam. Sesuai dengan nama. Swift. Senang nak celah ke mana-mana. Ramai tak tahu harga Swift sekarang tengah murah. Lebih kurang ja dengan harga 'Lagi Best'. You know what I mean dengan Lagi Best kan? Good. Penat dah asyik tumpang orang pinjam, kereta orang. Ada kereta sendiri, senang nak gerak sana-sini. Memudahkan aku nak explore. Aku nama ja orang KL, tapi jangan tanya sangatlah direction kat aku. Tambah sesat kau orang boleh la. Tokyo boleh lah. Tak, tipu ja. 

 Raya Haji aku cuti panjang. Canon bagi 1 minggu cuti. Nama ja cuti, tapi aku demam dan cirit-birit sepanjang cuti dan raya tempoh hari. Spoil raya aku. Sekian.

 Gambar wedding bakal menyusul dengan banyaknya selepas entry ini :)

9 RESPONSES>>:

Fndy said...

vrooommmm!!!!

Lady Ya-alif-nuN said...

ok...aku nmpk kete ni nt aku hon ngan x-gear aku...

W. Hidney said...

rasa oren kejap sebab tu my fav car. tak per, tumpang bahagia jer

*tumbuk2 meja*

van der Rui said...

Ha.. tahniah. "Awak nampak biru" haha. Yup, kawan aku amik Lagi Best premium.. tambah 100 dah boleh dapat Swift.

Ini Kisah Tia said...

waw ! jeles pakai kete sendiri ..

armouris said...

info tentang demam di SIHAT SELALU - Cara Redakan Panas Demam Dengan Mudah

Budak Pensel said...

duk kat japan best la cite banyak2.. duk kat malaysia nak cite ape pun sume orang dah sedia maklum.

jon hafkian said...

cis dasar org jepun!hahaha....

Anonymous said...

good for u!

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)