instagram photos #hands-on #pov

4.23.2012

Hai kembali. Post kali ini adalah gambar POV apa yang aku pegang, dengar, beli, makan, minum, pakai, baca (walaupun banyak yang tak habis) dan lain-lain. Apa yang aku fikir menarik, aku akan shoot sedemikian rupa. Jadi seperti biasa, kalau ingin tahu cerita disebalik gambar, sila tag koordinat dan aku akan explain. Enjoy..!
   hands-on

11 RESPONSES>>:

Budak Pensel Yazid said...

1,1 : ape tuh? cam sedap

azlan mohamed said...

Berry's Blueberry Cheese Tart.
Favorite weh..! Harga RM1.80 jeww

Fndy said...

ini semua meterialistik ni. haha

syamsul fitri said...

buku pramugari,taxi and raditnya tu.best and berbaloi tak kau baca?

Anonymous said...

1.3 tu, kenapa ada nombor kat tangan?nombor apakah itu?

Anonymous said...

oh, berdasarkan gamba rajah di atas, ada 2 gamba yg sama.. sila lah carik. kbye.. :P

W. Hidney said...

buku pasal pramugari tu... very interesting. beli mana? berapa?

syafinaghazi said...

Dude!

U had cha-time two time! mesti sgt sedap kan. LOL

hope you doing great!

sorry sgt random

suehanna said...

i don't wanna put the coordinate, but oj law ftw!!! :D
over tau you ni beli sigur ros! lol

cujen said...

yg gambar kamera canon tu kamera betul ke?

azlan mohamed said...

Fndy,
agak ah. hahaha.


syamsul fitri,
Buku Taxi tu merupakan buku yang hebat aku baca untuk tahun ini. Yang lain tu tak habis. LOL.


Anonymous 1,
Nombor giliran Bungy Jump @ Sunway Lagoon. Best weh. A must try thing in KL sebagai warga anak muda KL.
:P


W. Hidney,
Interesting juga lah. Boleh tahan.
Beli di kedai buku di Jakarta awal tahun.
:)


syafinaghazi,
OPSS. Chatime addictive kot tapi memang tak perasan terletak 2 kali :P

suehanna,
Yes, they were awesome.
Bought the CD lepas tengok live dia orang @ the Bee, Publika haritu.
Live performance was even better..!


Cujen,
Yes, kamera betul.
Canon PowerShot G9 with extender to be specific.

:)

Tags

5 Things (8) Autumn (2) Azam (1) BW (3) Canon (5) Couple (18) Datelogue (4) Engagement (9) Event (13) Explore (17) Family (4) Fiction (1) Fisheye (1) Flash (2) Haiwan (1) Highway (1) Hiking (5) Hujung Minggu (30) Info (18) iPhone (15) Jalan-Jalan (45) Job (5) Kereta (2) Kuala Lumpur (3) Love (4) Makanlog (6) Melaka (3) Model (3) Monolog (35) Mt Fuji (2) Night (6) Off-Malaysia (2) Personal (51) Photography (32) Photoshop (10) Portrait (24) Random (29) Recap (2) Reception (7) Review (4) Satuapril (1) Shibuya (2) Soal Jawab (10) Stobist (4) Street (5) Summer (2) Teaser (2) Testing (1) Time-Lapse (4) Tips (14) Tokyo (13) Tragedi Tsunami (2) Tutorial (9) Video (26) Wedding (25) Winter (1) Wishlist (1) Zoo (3)